27. okt 2010

trükikoda "ühiselu"


Ma imetlen Linnaraamatukogu töötajate viisakust, juhatada neutraalsel ilmel kätte "oskar /vilde/ või /waild/ ma ei tea, mingid muinasjutud". Vahepeal põlvitasin romantika riiulute vahel (neid on seal 4 ! + eesti omad), tulin tagasi saali hetkel, mil` vanem raamatukogu tädi täiesti muuseas ütles, et viis krooni ja viis senti on "Täiusliku seksi saladuste" eest. Mitte et ma nüüd üleolev oleks: võtsin ise tui hirve "per musica ad astra" (can`t get anymore klish?), Tudengielu sarjast toakaaslaste loo, jne. Piinlik oli tagastada eelmise hooaja niitshe (mõtsin, kui tädi muigama hakkab, siis ütlen, et koolis kästi).

Ning raamatusoovitus:

"Britton tegi veel paar loidu katset mind nurka suruda ja läks oma frustratsiooni inglise filoloogia õppehoones ülemastme üliõpilaste peal välja elama"

"Uue põlvkonna üliõpilasi ei ole ühte koondanud Vietnami sõda, neid hoiab koos koshmaarne hirm jääda ilma võimalusest kanda moekunstnike kavandatud rõivaid ja elada eriprojekti järgi ehitatud majas"
"Kägistatud kirekirjanik" on lahe lugu autori surmast, jagatud autorsusest, vääritutest õppejõududest, õnnetust puudlist ja no äffens täiega tuule vari, aga 1987+ ülieduka sopakirjaniku pseudonüüm loos on Azalea Twilight.

Kommentaare ei ole: